Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: Ελάτε να γνωρίσουμε τους KINGS



Νέο μουσικό group-project με μουσικές επιρροές από Pop-Dance και RNB, Ολόφρεσκος ήχος και νέες μουσικές ιδέες από το group που είναι έτοιμο να σας τραβήξει την προσοχή.


Βιογραφικό
Ενα νέο μουσικό project έρχεται να ταράξει τα νέρα της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Oι KINGS είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και το πρώτο τους single έχει τον τίτλο «ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ».
Το νέο μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Γιάννη Ρουσσουνέλο [Γνωστό από τη συμμετοχή του στους STAVENTO και σαν δημιουργός και πρωταγωνιστής των REC] με τους οποίους σημείωσε τεράστιες επιτυχίες. Μαζί του μία ολόφρεσκη φωνή μόλις 21 ετών. Η Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου συμπληρώνει ένα από τα πιο φρέσκα και νεανικά group το οποίο έρχεται να κλέψει τις καρδιές μας με τη μουσική του. Στα μέσα Μαίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τους single ενώ το group βρίσκεται ήδη στο studio με τον παραγωγό τους Teo Tzima και τους βασικούς τους συνεργάτες ετοιμάζοντας το πρώτο προσωπικό album των KINGS το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μετα τον Σεπτεμβριο.


Μέλη


Γιάννης Ρουσσουνέλος (Μoixos24)


 Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου 


Επιρροές
Επιρροές κυρίως από το εξωτερικό αλλά και αρκετές αξιόλογες δουλειες της Ελλάδας. Ο ήχος που μας ελκύει και κινούμαστε και παραγωγικά, αποτελείται από Pop-Dance και RNB στοιχεία, μέχρι HIP-HOP και Nu Metal.


Facebook KINGS Page | Official
https://www.facebook.com/kingsofficialpage

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου