Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: Ελάτε να γνωρίσουμε τον Γιάννη Μωραίτη



O Γιάννης Μωραίτης,γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Απο πολύ νεαρή ηλικία είχε μια κλήση προς τη μουσική,γεγονός που γινόταν αντιληπτό και απο τους γύρω του.Έτσι αμέσως μετά το λύκειο ξεκίνησε η ουσιαστική ενασχόληση του με το τραγουδι.Φοίτησε στο ωδείο Αττικής και λίγο αργότερα έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις σε μικρότερες μουσικές σκηνές.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ασχολείται ήδη 6 χρόνια επαγγελματικά με το τραγούδι.Παράλληλα συνδίαζε και τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών,απο την οποία αποφοίτησε τον περασμένο Δεκέμβρη.....Μέσα στα χρόνια αυτά είχε την τιμή να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού...ενδεικτικώς αναφέρουμε κάποιες απο τις συνεργασίες του: Καίτη Γαρμπή ,Γιάννης Πάριος ,Έλλη Κοκκίνου ,Ανδρέας Στάμος,Θέμης Αδαμαντίδης ,Έυα Μιλλή, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Γιώργος Τσαλίκης ,Νίνο,Άντζελα Δημητρίου,Στέλιο Διονυσίου ,Καλομοίρα,Χρύσπα κ.α.




Έχει εμφανιστεί κατα καιρούς σε μεγάλα music halls της Αθήνας όπως Romeo, Θάλασσα , Frangelico ,Studio Πειραιώς κ.α. κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας ιδιαιτέρως θετικές κριτικές...Επιπλέον συμμετείχε σε συναυλίες των παραπάνω καλλιτεχνών σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου .






Το καλοκαίρι του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single σε pop ρυθμούς με τίτλο "Στ'ορκίζομαι" απο τη V2 ,στο οποίο ο Γιάννης είχε τη χαρά να ερμηνεύσει τραγούδια αξιόλογων και καταξιωμένων δημιουργών όπως ο Ευθύβουλος,η Μαργαρίτα Δρούτσα,ο Γιάννης Νικολαίδης και ο Κωνσταντίνος Λάλος.Ένα χρόνο αργότερα το τραγούδι του "Στ'ορκίζομαι" επιλέχτηκε απο τον διεθνή οργανισμό CIEECOR ως συμμετοχή της Ελλάδας για το μουσικό compilation του EURO 2008.




Το καλοκαίρι του 2010 ο Γιάννης μας "γέμισε" με pop/dance ρυθμούς τραγουδώντας μας: "ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ" σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου+στίχους Ρεββέκας Ρούσση, μια δισκογραφική δουλειά "σταθμός" για το Γιάννη 
αφού με το τραγούδι αυτό κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαδικτυακό Διαγωνισμό I.N.F.E.VI.SION,που διοργανώθηκε απο όλα τα επίσημα fan clubs της EUROVISION σε όλο τον κόσμο+συμμετείχαν μεγάλοι καλλιτέχνες παγκοσμιου βεληνεκούς....Το 2011 ο Γιάννης ανανεώνει το μουσικό του "ραντεβού" με τον Ανδρέα Λάμπρου, τον καταξιωμένο αυτό δημιουργό της νέας γενιάς, γεμίζοντας μας "ΟΞΥΓΟΝΟ"...σε latin/dance ρυθμούς +ο ρυθμός μας απογειώνει.....


Από το 2010 μέχρι σήμερα ο Γιάννης παρουσιάζει τα live προγράμματα του αλλά +μουσικές παραστάσεις σε γνωστά bar theatres και μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά +σε μεγάλα clubs στην περιφέρεια...Μετά απο 2 επιτυχημένες σαιζόν στο καφεθέατρο Ράγες,+εν συνεχεία στο ανατρεπτικό live "LOVE ME MOR(E)" στο bar theatre mayo τη χειμερινή σαιζόν,τον απολαμβάνουμε και πάλι live ,στη μουσική σκηνή "ΤΑΞίΔΙ" στο Γκάζι κάθε Πέμπτη στις 22:00,για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων...εκεί οπου συγκεντρώνονται όλοι οι "φίλοι" +το Live μετατρέπεται σε ένα αξέχαστο party!!!!


Παράλληλα,μόλις κυκλοφόρησε απο την Ζοe Music το τραγούδι "Μια Φωτιά",στο οποίο συμμετέχει ο Γιάννης+πρόκειται για ενα μελωδικό ροκ ντουέτο με την Άσπα Θεοφίλου..Μια υπέροχη σύνθεση της διακεκριμένης συνθέτριας Ζωής Τηγανούρια,σε στίχους της συγγραφέως Ευανθίας Μάγνη.... +κάθε Πέμπτη το κέφι στα ύψη στα lives Του Γιάννη στο ΤΑΞίΔΙ!!!!!
Για ακόμα περισσότερα αποκλειστικά νέα...
www.giannismoraitis.com 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου